Uw stap naar
de digitale wereld

Jouw stap
naar de digitale wereld

DEVCake is een nieuwe, frisse organisatie gespecialiseerd in het bouwen van websites & apps in combinatie met virtual reality & gamification. Onze missie: Kleine tot middelgrote organisaties begeleiden in het maken van de stap naar de digitale wereld.

Veel organisaties willen zich in de digitale wereld mengen, maar hebben hier niet de juiste middelen voor in huis om dit zelf te ontwikkelen en/of te onderhouden. Wij willen deze organisaties van A tot Z begeleiden in het maken van deze keuze en het idee/product dat daarbij hoort. Dit kan variëren van een website of simpele informatieve app tot een volledig doorontwikkelde app met virtual reality en/of spel-elementen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden tot het uitwerken van uw idee/product, geheel gratis! Vul hiervoor het contactformulier onderaan de pagina in.

Het team

Boy Bouw

Project manager
Hey, ik ben Boy Bouw, projectmanager bij DEVCake. Ik doe de planning, QA en communicatie. Ik probeer altijd up-to-date te blijven over de laatste techtrends!

Mike Slinkman

Lead developer
Hey, ik ben Mike, lead developer. Dit maakt mij verantwoordelijk voor al onze tech solutions. Door mijn achtergrond in Game-engineering geloof ik sterk in concepten als gamification.

Jim de Vries

Marketing manager
Hoi, ik ben Jim, marketing manager bij DEVCake. Door mijn studie in commerciële economie ben ik verantwoordelijk voor sales-gerelateerde zaken.

Mike Sohns

Business developer
Hallo, ik ben Mike en help DEVCake met nieuwe concepten, R&D en webdevelopment & -presence. Daarom is het belangrijk om creatief en up-to-date met de laatste trends te zijn!